Monday, December 8, 2008

Konstpaus.


Boyzone - Love You Anyway

Det är med all säkerhet ett av Irlands töntigaste band någonsin. Men låt oss för en stund ignorera denna video, som slår helt nya rekord i cornyness, och bara lyssna på Love You Anyway. Är det bara jag som får Motownvibbar? För allmän kännedom; jag skämtar inte. Det här ÄR en bra låt. Den första någonsin från pojkbandet från Dublin.

FM

1 comment:

Anonymous said...

Det är nog en riktig iakttagelse! Arrangemanget och produktionen är onekligen en liten Motownflirt med blåsinstrumenten i bakgrunden. Sen om det går hem är väl en annnan femma.

Tänker faktiskt på Spice girls lite bortglömda låt Stop, som var riktigt nära Supremes i produktionen. Fan va jag kommmer få skit för det här nu...he he...

Skulle kunna räkna upp en lista med saker om Boyzonevideon... men avslutningsvis, det man ska komma ihåg är att när Motownbanden dök upp, med så kallade girl groups och kanske inte "boy bands", men akter som Four Tops och dylikt, så var det kan man säga dåtidens pojkband. Även om låtarna var på en helt annan nivå...och viktigaste av allt, popen var i sin vagga, och långt borta från pubertet och sedemera industrialismen och massproduktion.
/macca.